Verwijderen van kaartproducten op Mac computer

Ga naar: navigatie, zoeken

Kaarten verwijderen op een Mac computer is vrij eenvoudig: het volstaat de installatie-map te openen en daaruit het kaarten-bestand te verwijderen.

Hier vindt u de locatie waar de Garmin kaartproducten geïnstalleerd worden op de Mac.

Garmin "Maps" folder voor één enkele Mac gebruiker

Garmin "Maps" folder voor alle Mac gebruikers

Informatie.png Klik de afbeeldingen hierboven aan om deze te vergroten.

Open deze locatie en verwijder de gmap-bestanden die overeenstemmen met de kaartproducten die u wenst te verwijderen.

Op de Apple support site vindt u de nodige uitleg over het verwijderen van bestanden en het leegmaken van de prullenmand.

Informatie betreffende het verwijderen van de Garmin toepassingen zelf

Garmin toepassingen kan u op dezelfde manier verwijderen van uw computer.
Open de applicaties-folder op de harde schijf van uw Mac computer, sleep het applicatie-bestand naar de prullenmand en maak deze vervolgens leeg: zo kan u de installatie van een Garmin toepassing ongedaan maken.

Opgelet.pngOpgepast
Indien u een applicatie van een andere producent wenst te verwijderen raden wij u aan de bij de applicatie meegeleverde informatie te raadplegen in verband met het verwijderen van die applicatie. Sommige toepassingen vereisen immers dat u ze via een specifieke uninstall-procedure verwijdert.
Garmin software hoeft niet via zo'n specifieke uninstall-procedure verwijderd te worden, u kan eenvoudigweg de bovenstaande procedure gebruiken.
De applicatie-instellingen daarentegen blijven wél aanwezig op uw Mac computer. Indien u deze instellingen ook wenst te verwijderen, dient u de volledige applicatie-folder te verwijderen uit de Garmin folder die u op de onderstaande locaties terugvindt:

Gebruiker/Bibliotheek/Application Support/  (Gebruikersfolder)
MacintoshHD/Bibliotheek/Application Support/ (Algemene folder voor alle gebruikers van de computer)

Indien u bijvoorbeeld de Basecamp-instellingen van uw computer wenst te verwijderen, moet u de Basecamp-folder op deze locatie(s) verwijderen.