Onetime Map Update

Ga naar: navigatie, zoeken

Garmin brengt tot 4 keer per jaar een nieuwe City Navigator NT kaartversie uit.
Indien uw GPS-toestel over verouderd kaartmateriaal beschikt, kan u met behulp van een "Onetime Map Update" uw kaartmateriaal eenmalig bijwerken naar de meest recente versie.

Tot midden 2011 werd de Onetime Update aangeboden op DVD. Ondertussen is de DVD-versie van de Onetime Update niet meer verkrijgbaar, en wordt de Onetime Map Update door Garmin aangeboden als kraskaart, verkrijgbaar bij ons in de winkel, of als online aankoop per kredietkaart via uw MyGarmin account.