MyGarmin

Ga naar: navigatie, zoeken

Inhoud

Op de MyGarmin Website kan u volgende zaken doen:

Om volop van de MyGarmin mogelijkheden gebruik te kunnen maken dient de Garmin Communicator plugin geïnstalleerd te zijn op uw computer.

1 MyGarmin Account aanmaken

1.1 Een nieuw account aanmaken

Klik op deze link om een nieuwe MyGarmin gebruikersaccount aan te maken.
De volgende gegevens dienen ingevuld te worden:

Hou uw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord zorgvuldig bij!

Deze gegevens gaat u in de toekomst gebruiken om al uw Garmin producten te beheren.
Deze inloggegevens zijn dus heel belangrijk indien u later bijkomende kaarten, updates van kaarten, abonnementen voor flitspalen en nog veel meer wil beheren.
Uw Garmin toestel kan slechts aan één account gekoppeld worden. Zorg er dus voor dat u deze inloggegevens zorgvuldig bewaart.

2 MyGarmin Toepassingen

2.1 myDashboard

Dit is de enige toepassing van de MyGarmin website waarvoor u niet aangemeld dient te zijn. Meer informatie vindt u onder Mijn Dashboard terug.

2.2 myProducts

Onder dit tabblad vindt u uw Garmin toestellen terug.
Via dit scherm kan u ook uw nieuwe Garmin apparaat registreren.

2.3 myMaps

Hier vindt u per toestel de overeenkomstige kaartproducten terug.
Indien er een update voor uw kaartmateriaal beschikbaar is, wordt dit op deze pagina vermeld.
Indien u de download-versie van een kaartproduct heeft aangeschaft, zal u deze download op deze pagina terugvinden.

2.4 myExtras

2.5 mySupport

Niet beschikbaar voor klanten in Benelux.
U kan contact opnemen met Garmin Belux Support via deze link.