Meegeleverde City Navigator NT DVD

Ga naar: navigatie, zoeken

Hier vindt u ondersteuning bij het installeren en ontgrendelen van de CityNavigator NT kaarten die met uw Garmin apparaat geleverd zijn.
Controleer vooraleer te beginnen welke versie van DVD geleverd werd met uw Garmin apparaat.
Dit vindt u op het hoesje als volgt terug:

Voor klanten die beschikken over een meegeleverde DVD van een voorgaande versie (2011 en ouder)
Voorgaande versie

Voor klanten die beschikken over een meegeleverde DVD van CityNavigator NT 2012 en later
Nieuwe installatieprocedure voor meegeleverde DVD installatie