Lifetime Map Update

Ga naar: navigatie, zoeken

Garmin brengt tot 4 keer per jaar een nieuwe City Navigator NT kaartversie uit.
Indien u het kaartmateriaal op uw toestel permanent up-to-date wil houden, kan u ervoor opteren om een "Lifetime Map Update" abonnement aan te schaffen. Met deze eenmalige aankoop kan u elke nieuwe City Navigator NT kaartversie gratis downloaden van de Garmin website en installeren op uw GPS-toestel (één toestel per Lifetime Map Update abonnement).

Indien u beschikt over een toestel met voorgeladen City Navigator NT kaartmateriaal, kan u met behulp van dit Lifetime Map Update abonnement uw kaartmateriaal gratis bijwerken, update na update.

En ook diegenen die hun City Navigator NT kaartmateriaal op een afzonderlijke DVD hebben aangeschaft, bijvoorbeeld voor gebruik op hun Garmin outdoor GPS-toestel, kunnen met zo'n Lifetime Map Update abonnement hun kaartmateriaal gratis bijwerken.

Het Lifetime Map Update abonnement wordt door Garmin aangeboden als kraskaart, verkrijgbaar bij ons in de winkel, of als online aankoop per kredietkaart via uw MyGarmin account.

Na activatie van uw kraskaart kan u via uw MyGarmin account onder het tabblad Mijn kaarten controleren of er kaartupdates beschikbaar zijn.