Herinstallatie Garmin Kaarten

Ga naar: navigatie, zoeken

Herinstalleren van Garmin kaarten.

Indien je een nieuwe computer hebt aangeschaft of je de computer opnieuw hebt geformatteerd, moet je de aangekochte Garmin kaarten opnieuw installeren. Dit kan op twee manieren.

1. Originele computer nog beschikbaar (bij aanschaf nieuwe computer)
  2. Installatie van DVD of Cdrom of LifeTime update opnieuw downloaden (computer geformatteerd of defect)

1. Mijn originele computer is nog beschikbaar
a/ Download en installer het GMTK programma van JAVAWA op de originele computer.
b/ Maak met GMTK een backup van uw kaarten op een externe harde schijf of USB stick (unlock codes worden mee opgenomen in de backup).
c/ Download en installer het GMTK programma van JAVAWA op de nieuwe computer.
d/ Voer een restore met GMTK uit van uw kaarten op de externe harde schijf of USB stick (unlock codes worden mee opgenomen in de restore).
e/ Installeer nu een update van Mapsource (Windows) of installeer Basecamp voor Windows of Basecamp voor Apple.

2. Mijn originele computer is niet meer beschikbaar
a/ Installeer de kaarten op uw nieuwe computer aan de hand van uw DVD of Cdrom.
b 1/ Voor het unlocken van één van de Be(Ne)Lux kaartproducten.
b 2/ Voor het unlocken van City Navigator NT en andere Garmin kaarten.
 LifeTime updates kunnen ook steeds opnieuw worden gedownload.