Flitspaal database bijwerken

Ga naar: navigatie, zoeken

Indien u de flitspalen-database op uw Garmin GPS-toestel wenst bij te werken, kan u dit doen via één van deze onderstaande mogelijkheden:

1. Ofwel gaat u langs bij uw Waypoint winkel, wij houden zelf flitspaalgegevens bij
  2. Ofwel opteert u voor een Garmin abonnement
  3. Ofwel kan u via verschillende websites flitspaalbestanden voor Garmin GPS-toestellen downloaden

1 Via Waypoint België

Kom met uw Garmin apparaat langs in de winkel en wij updaten uw GPS-toestel als volgt:

Kortom, voor een kleine vergoeding wordt uw GPS-toestel weer helemaal up-to-date gebracht!

(*) Let op : in bepaalde landen is het verboden flitspaallocaties op uw GPS-toestel te hebben. Wij voorzien uw toestel dan ook van de flitspaallocaties van heel Europa, uitgezonderd Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Indien u deze landen er tóch bij zou willen, dient u dit uitdrukkelijk te vermelden wanneer u langskomt in de winkel - en het gebruik ervan is vanzelfsprekend volledig op eigen risico ...

2 Via MyGarmin - Cyclops database

U kan ook opteren voor een Garmin Cyclops flitspalen-abonnement.
Dit abonnement kan u online aanschaffen via uw MyGarmin account, of u kan zo'n abonnement bij ons in de winkel aankopen als kraskaart.
De activatie van de kraskaart gebeurt vervolgens via uw MyGarmin account.

3 Via Garmin compatibele websites

U kan ook terecht op het internet, waar verschillende websites flitspalenbestandjes aanbieden. Meestal moet u registreren op zo'n website vooraleer u flitspaalbestandjes kan downloaden. Afhankelijk van site tot site is deze registratie gratis of betalend. Ziehier enkele voorbeelden:

Meestal zal u dergelijke bestanden naar uw GPS-toestel moeten opladen via het programma Garmin POI-Loader, tenzij de bestandjes meteen in .GPI-formaat worden aangeboden: dan kan u ze rechtstreeks op uw GPS-toestel plaatsen in de folder 'POI'.

Hou er rekening mee dat Waypoint geen ondersteuning biedt voor gebruik van diensten van derden.

Indien nodig raden we dan ook aan contact op te nemen met de supportdienst van de uitgever.