Be(Ne)Lux kaarten van Garmin registreren

Ga naar: navigatie, zoeken

Nadat je één van de Be(Ne)Lux kaartproducten hebt aangeschaft, moet je je kaartproduct registreren op de website van de fabrikant. Zo bekom je een ontgrendelcode waarmee je het kaartmateriaal kan gebruiken op je computer en je GPS-toestel.
Hoe je deze kaartproducten kan registreren en ontgrendelen, lees je hieronder.

1. Ga naar de registratiewebsite van Garmin Belux
  2. Controleer de eerste 2 karakters van de CDKey van uw kaartproduct (20-delige code in het hoesje van de CD/DVD).
    Aan de hand van deze 2 karakters kunt u bepalen welk kaartproduct u heeft aangeschaft. Of u kan natuurlijk ook gewoon de DVD-hoes gebruiken...

3. Kies de gewenste taal voor uw kaartproduct.

4. In het volgende scherm dient u deze gegevens in te vullen:
    1. Uw Email adres
    2. De CDKey van 20 karakters die u in het hoesje van uw CD/DVD terugvindt
    3. Het serienummer van uw Garmin GPS-toestel
    4. De Unit-ID van uw uw Garmin GPS-toestel
  5. Controleer of alle gegevens juist ingevuld zijn, en klik dan op Voegtoe.png
    Uw Unlock-code wordt op het scherm weergegeven, en deze wordt u ook via e-mail doorgestuurd. We raden aan deze unlock-code af te printen, en deze bij de CD/DVD te bewaren.
  6. Via onderstaande links leggen we uit hoe u nu uw kaartproduct met behulp van de 25-delige unlock-code kan ontgrendelen op uw computer: