Afzonderlijk aangeschafte CityNavigator

Ga naar: navigatie, zoeken

Opgelet.pngOpgepast! - De volgende stappen zijn enkel bestemd voor een installatie-DVD (full-versie), dus niet voor een update-DVD.

Specifieke benodigdheden

• Installatie DVD
  • De Productcode

Eerste installatie

Bij een afzonderlijk aangeschafte DVD, wordt tijdens de installatie gecontroleerd of de Nümaps Guarantee van toepassing is.
Misschien komt u namelijk in aanmerking voor een gratis kaartupdate.

Installatie van de DVD

1. Plaats de DVD in het station: de installatieprocedure wordt automatisch gestart.
  2. Volg de stappen van het installatieproces, en eindig met een klik op de “Voltooien”-knop.
  3. Uw Garmin kaartensoftware zal automatisch geopend worden, en u krijgt de vraag uw kaartmateriaal te ontgrendelen.

Ontgrendeling

Voor het ontgrendelen van het kaartmateriaal verwijzen we u naar het hoofdstuk ontgrendelen van kaarten.

Opgelet.pngOpgepast! - De volgende stappen zijn enkel bestemd voor een installatie-DVD (full-versie), dus niet voor een update-DVD.

Specifieke benodigdheden

• Installatie DVD
  • De Productcode

Installatie

1. Plaats de DVD in de lezer.
    Na een poosje verschijnt er een DVD-icoontje op het bureaublad.

2. Eventjes later opent zich dit venster:

3. Dubbelklik op het installatie-bestand om de installatie-procedure te starten.

4. Zodra de installatie-procedure gestart is, klikt u op Ga door.

5. Klik op Ga door bij de licentie-overeenkomst.

6. Klik bij dit scherm dan op Akkoord om deze te aanvaarden.

7. Vervolgens wordt gevraagd op welke locatie op uw computer u het kaartmateriaal wenst te installeren.
    Wij raden aan de standaard-instellingen te gebruiken. Klik op Installeren om door te gaan.

8. Nu wordt uw toestemming gevraagd voor het wegschrijven van de benodigde gegevens op de schijf.
    Geef uw Mac OSX gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op OK om de het kopiëren van de bestanden te starten (zie slideshow hieronder).

Van zodra de installatie werd afgerond, klikt u op Sluit.
Daarna mag u de DVD als volgt uitwerpen:

Het kaartmateriaal is nu geïnstalleerd op uw computer.
Nu moet het kaartmateriaal nog geregistreerd en ontgrendeld worden vooraleer u ermee aan de slag kan.
Om eventuele problemen bij het registreren en ontgrendelen te vermijden, raden wij u ten zeerste aan eerst uw GPS-toestel te registreren via uw MyGarmin account.

Via deze stappen kan u vervolgens uw nieuwe City Navigator NT kaartmateriaal registreren.

Nu moet u alleen nog de ontgrendelcode downloaden op de computer. Dit doet u als volgt:

1. Sluit alle Garmin toepassingen af en ga naar de online ontgrendelpagina van de Garmin website.

2. Zorg ervoor dat uw GPS-toestel op de computer aangesloten is, en klik op "Zoeken naar apparaten".
  3. Van zodra uw apparaat in het selectievak verschijnt, vindt u wat lager ook de unit-ID van uw Garmin apparaat terug.
  4. Vul het Serienummer van uw Garmin toestel in. De product-code dient niet ingevuld te worden.
  5. Klik op de knop “Sleutels ophalen”. Eens u dit gedaan heeft, krijgt u de melding (in het groen) dat de sleutels naar behoren zijn opgehaald.

Eens alle bovenstaande stappen doorlopen zijn, wordt je kaartmateriaal meteen weergegeven bij het openen van de Garmin software.