WayPoint Live Support

Ga naar: navigatie, zoeken

Begeleide assistentie

Verkrijg begeleide ondersteuning van Waypoint via de TeamViewer Software.
Klik op de download knop hieronder indien u in contact bent met onze supportdiensten, teneinde deze verbinding kan maken met uw computer.
Bij dezen zal men de controle vanop afstand verkrijgen van uw computer op uw toestemming.

Windows versie
Mac OSX versie

Waypoint klanten hebben nu de mogelijkheid begeleide assistentie te verkrijgen op aanvraag.
Hiervoor gaan onze klanten in de toekomst een coupon kunnen aanschaffen van een waarde van 30 minuten ondersteuning in de winkel.
Voorlopig kunnen de klanten ons telefonisch contacteren met het verzoek naar betalende begeleide assistentie (1€/min).
Contacteer ons voor meer informatie hieromtrent

Wij heten u alvast van harte welkom !

>> Algemene Voorwaarden